اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دانشگاه نبی اکرم

با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و  عرض تبریک و تهنیت قبولی خواهران و برادران عزیزی که در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه نبی اکرم قرار گرفته اند می رساند  زمان ثبت نام حضوری براساس حروف الفبا و طبق جدول زمان بندی به شرح ذیل می باشد که عزیزان می توانند با مراجعه به آدرس دانشگاه (خیابان راه آهن، تقاطع خطیب)

روز و تاریخ ثبت نام

ترتیب حروف اول نام خانوادگی

دوشنبه 04/07/1401

الف _ ب _پ _ ت_ ث _ج _ چ_ ح _ خ

چهارشنبه 06/07/1401

د_ ذ_ ر_ز_ژ_س_ش_ص_ ض_ط_ظ_ع_غ_ف

پنج شنبه 07/07/1401

ق_ک_گ_ل_م_ن_و_ه_ی

و با در دست داشتن مدارک زیر نسبت به ثبت نام حضوری اقدام نمایند.

مدارک لازم

-   اصل شناسنامه و کارت ملی

-  چهار  قطعه عکس

-    اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره دوم متوسطه مبنی بر فارغ التحصیلی تا حداکثر آخر شهریور ماه به همراه کارنامه کل  برای داوطلبان نظام 6-3-3

و یا اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره متوسطه و اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره پیش دانشگاهی مبنی بر فارغ التحصیلی تا حداکثر آخر شهریور ماه به همراه کارنامه ها برای داوطلبان سالی واحدی

- رسیدهای مربوط به صدور تاییدیه تحصیلی هم برای مدرک دیپلم و هم برای پیش دانشگاهی (برای داوطلبان نظام آموزشی 6-3-3 فقط برای مدرک دیپلم):

(با مراجعه دانشجو به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به آدرس emt.medu.ir  و پس از پرکردن اقلام داده ای، یک کدرهگیری دریافت میکنید.   دانشجو کدرهگیری اخذ شده را به بخش ثبت نام تحویل دهد.)

-         برای داوطلبان پسر : کارت پایان خدمت یا معافیت دائم  و برای متقاضیان مشمول نظام وظیفه، اصل برگه ی مربوط به معافیت تحصیلی دوره ی دبیرستان  و معافیت تحصیلی صادرشده کارشناسی از سوی پلیس+10 /

-              (برای دریافت معافیت تحصیلی  با در دست داشتن اصل مدارک تحصیلی و برگه ی قبولی سازمان سنجش نیز میتوانید به دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید.)

- فرمهای تکمیل شده فرهنگی و کد رهگیری سنجش سلامت و سنجش روان

******پذیرفته شدگان محترم چنانچه تمایل به انجام ثبت نام آنلاین نیز داشته باشند، میتوانند در ایام ثبت نامی اعلام شده از روز دوشنبه مورخ 04/07/1401 الی روز پنج شنبه مورخ 07/07/1401 به  آدرس سایت دانشگاه :  ucna.ac.ir

بخش ثبت نام اینترنتی : نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود (نام کاربری: کد ملی و رمز عبور: شماره داوطلبی) نسبت به ثبت نام و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند. فعالسازی بخش انتخاب واحد در هر روز کاری بعد از ساعت 14 انجام خواهد گرفت که با مطالعه راهنمای ثبت نام اینترنتی دانشجویان می توانند بصورت آنلاین اقدام نمایند.

مدارک لازم برای آپلود در سایت دانشگاه به شرح زیر می باشد

-         شناسنامه (صفحه اول و توضیحات شناسنامه) و کارت ملی

-         (دانشجویان پسر): کارت پایان خدمت یا معافیت دایم و برای داوطلبان مشمول نظام وظیفه، فرم 4 مربوط به معافیت تحصیلی دوره ی دبیرستان  و معافیت تحصیلی صادرشده کارشناسی ازسوی پلیس+10 /

-         اصل گواهی موقت یا دائم اتمام دوره دوم متوسطه مبنی بر فارغ التحصیلی تا حداکثر آخر شهریور ماه به همراه کارنامه کل  برای داوطلبان نظام 6-3-3

-         فرمهای مالی و انضباطی (پس از دانلود از بخش فرمها، بخش ثبت نام اینترنتی، تکمیل و تصویر آن بارگذاری گردد)

تذکر مهم:  - کلیه تصاویر با فرمت JPG  و حداکثر حجم 300 کیلو بایت بارگذاری گردد.

-قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی حتما راهنمای ثبت نام اینترنتی ورودی جدید در سایت دانشگاه را مطالعه فرمایید.

-پس از تکمیل مراحل ثبت نام آنلاین و انتخاب واحد، مدارک ذیل را حداکثر تا مورخ 30/7/1401 به بخش ثبت نام دانشگاه (خانم رسول زاده) تحویل نمایند. بدیهی است احراز هویت و تایید نهایی مراحل ثبت نام و انتخاب واحد منوط به تایید اصل مدارک می باشد.

-برنامه کلاسی و تایید انتخاب واحد پس از انجام مراحل فوق صادر و تحویل داده خواهد شد. شروع کلاس های ورودی جدید از روز شنیه مورخ 09/07/1401 و طبق برنامه هفتگی موجود در تاییدیه انتخاب واحد تشکیل خواهد شد.

اداره ثبت نام دانشگاه

١٣:٣٤ - پنج شنبه ٣١ شهريور ١٤٠١    /    شماره : ٤٢٣٦    /    تعداد نمایش : ٢٢٨٥