فرآیند درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان مشمول

1-            اخذ کدسخا و یا رفع خطای کد سخای موجود ( مراجعه به دفاتر پلیس+10)

3-            ورود به بخش وظیفه عمومی / درخواست/ ثبت درخواست  و سپس در قسمت نوع درخواست، انتخاب کردن معافیت تحصیلی دانشجویان داخل ،و کلیک برروی افزودن برای ورود به صفحه ی بعد و تکمیل اطلاعات فردی

4-            تکمیل بخش اطلاعات تحصیلی مربوط به اطلاعات تحصیلی مقطع قبلی اخذ شده از مدرسه یا دانشگاه

5-            ثبت درخواست معافیت تحصیلی که قصد شروع به تحصیل در آن را دارد.

6-            تایید درخواست و پرداخت هزینه به صورت اینترنتی (درخواست برای تایید به دانشگاه محل تحصیل ازطریق سامانه ارسال میگردد)

7-                 مراجعه به دانشگاه برای تکمیل پرونده و تعیین تکلیف نهایی معافیت تحصیلی

توضیحات: چنانچه هنگام ثبت درخواست مشمول با " عدم صدور مجوز ثبت نام" مواجه شد، بایستی آخرین مدرک تحصیلی و برگه قبولی سازمان سنجش خود را اسکن کرده و به دفاتر پلیس+10 مراجعه کند.

٠٨:١٧ - يکشنبه ١٣ شهريور ١٤٠١    /    شماره : ٤٢٣٢    /    تعداد نمایش : ٢٦٢