اطلاعیه تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد 1400

ضمن عرض تبریک قبولی به پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد 1400 در دانشگاه نبی اکرم )ص(به اطلاع می رساند ثبت نام بصورت حضوری از روز یکشنبه مورخ 17/11/1400 الی سه شنبه مورخ 19/11/1400 در محل دانشگاه امکانپذیر می باشد. ثبت نام بصورت آنلاین غیرحضوری نیز در همان تاریخ از آدرس اینترنتی www.ucna.ac.ir فعال خواهد گردید. پذیرفته شدگان محترم مقتضی است جهت انجام این امر به بخش ثبت نام اینترنتی : نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود نام کاربری: کد ملی و رمز عبور: شماره داوطلبی نسبت به ثبت نام و دریافت کد رهگیری اقدام نمایند. فعالسازی بخش انتخاب واحد در هر روز کاری بعد از ساعت 14 انجام خواهد گرفت که با مطالعه راهنمای ثبت نام اینترنتی دانشجویان می توانند بصورت آنلاین اقدام نمایند.

مدارک لازم برای آپلود در سایت دانشگاه به شرح زیر می باشد:

تصویر شناسنامه  صفحه اول و توضیحات شناسنامه و کارت ملی  ، تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دایم یا معافیت تحصیلی صادر شده کارشناسی ارشد از سوی پلیس+10 برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند اصل و کپی برگه ی مهر و امضا شده ی ابطال معافیت تحصیلی دوره کارشناسی و نیز برگه ی قبولی اعلامی از سازمان سنجش جهت مراجعه به دفاتر پلیس+10 برای اخذ معافیت تحصیلی الزامی می باشد،  تصویر آخرین مدرک تحصیلی کارشناسی پیوسته ( یا )کارشناسی ناپیوسته و کاردانی ( و ریزنمرات دوره کارشناسی - فرمهای مالی و انضباطی )پس از دانلود از بخش فرمها، بخش ثبت نام اینترنتی، تکمیل و تصویر آن بارگذاری گردد

تذکر مهم:

1 -کلیه تصاویر با فرمتJPG و حداکثر حجم 300 کیلو بایت بارگذاری گردد

2- قبل از اقدام به ثبت نام حتما راهنمای ثبت نام اینترنتی ورودی جدید در سایت دانشگاه را مطالعه فرمایید. پس از تکمیل مراحل ثبت نام و انتخاب واحد طبق راهنمای ثبت نام مدارک ذیل را حداکثر تا مورخ 30/11/1400 به دانشگاه پست یا تحویل نمایید. بدیهی است تایید نهایی مراحل ثبت نام و انتخاب واحد منوط به تایید اصل مدارک می باشد. مدارک لازم برای پست مقطع کارشناسی ارشد جهت تایید نهایی ثبت نام :

• کپی شناسنامه صفحه اول و توضیحات و کارت ملی
  • اصل گواهی موقت یا دانشنامه کارشناسی
  • اصل ریزنمرات دوره ی کارشناسی
  • اصل یا تصویر گواهی موقت یا دانشنامه کاردانی )برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته
  • سه قطعه عکس 3*4
  • داوطلبان پسر: کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا معافیت تحصیلی صادرشده کارشناسی ارشد از سوی پلیس+10 برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند اصل و کپی برگه ی مهر و امضا شده ی ابطال معافیت تحصیلی دوره کارشناسی و نیز برگه ی قبولی اعلامی سازمان سنجش جهت مراجعه به دفاتر پلیس+10 برای اخذ معافیت تحصیلی الزامی می باشد.

تبصره: برای دانشجویانی که دوره ی کارشناسی خود را تازه به اتمام رسانده اند و گواهی کارشناسی آنها آماده نیست بایستی نامه ی مهر و امضا شده از دانشگاه محل تحصیل خود مبنی بر فارغ التحصیلی دوره کارشناسی با درج معدل و زمان فارغ التحصیلی در زمان ثبت نام ارائه دهند. فرم ارائه شده از سوی سازمان سنجش حداکثر مهلت فارغ التحصیلی تا پایان بهمن ماه می باشد

اداره ثبت نام دانشگاه

٢٢:٣٤ - پنج شنبه ١٤ بهمن ١٤٠٠    /    شماره : ٤١٩٧    /    تعداد نمایش : ٥٤٣