انجام مراحل ذیل جهت اخذ مجوز برای دفاع از پایان نامه در ترم (طبق تقویم آموزشی) توسط دانشجویان محترم کارشناسی ارشد الزامی می باشد.

طبق زمانبندی اعلام شده قبلی در تقویم آموزشی(تا 10 دی ماه) مقتضی است دانشجویان محترم جهت اعلام آمادگی برای دفاع از پایان نامه درنیمسال اول 1400طبق بندهای ذیل اقدام نمایند.(آخرین تاریخ زمان جلسات دفاع 13 بهمن ماه خواهد بود) در غیراینصورت در ایام انتخاب واحد می بایست تمدید پایان نامه انجام شود.

- ارسال چکیده و کل پایان نامه از طریق سامانه پایان نامه ها به گروه مربوطه جهت بررسی

-ثبت نام در سامانه همانندجو

-دانلود و تکمیل فرم اجازه دفاع (از بخش امور آموزشی سایت نبی اکرم(ص))یا صفحه شخصی خود دانشجو در سامانه پایان نامه ها و به تایید رساندن آن

-دریافت نامه های داوری از آموزش و تحویل آن به اساتید به همراه پایان نامه