اطلاعیه مهم در خصوص وامهای کمک شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متقاضی وام کمک شهریه صندوق رفاه وزارت علوم میرساند، جهت بهره مندی از وام مذکور، می بایست پس از انجام مراحل اولیه انتخاب واحد، از تاریخ 25 مردادماه لغایت 31 مردادماه فرمهای زیر را پس از تکمیل و امضا اداره آموزش، بهمراه کپی کارت دانشجوئی و کپی کارت ملی، تحویل امور دانشجوئی نمایند. البته لازم به ذکر است تمامی متقاضیان ، به بانک مهر ایران معرفی خواهند شد و می بایست بهمراه ضامن و مدارک درخواستی، در زمان تعیین شده از سوی بانک ، در محل بانک مهر ایران حضور یافته و نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند. آن عده از دانشجویانی که قبلا از طریق صندوق رفاه، از بانک مهر ایران وام دریافت کرده اند نیاز به حضور دوباره در بانک را نخواهند داشت.
مبلغ وام برای هر نیمسال کارشناسی ارشد 15000000 ریال و برای هر ترم کارشناسی و کاردانی 7500000 ریال خواهد بود. زمان شروع بازپرداخت اقساط نیز پس از اتمام مهلت قانونی تحصیل خواهد بود.

لینک فرم مشخصات - لینک فرم درخواست وام

١٢:٣٧ - شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٤١٢٤    /    تعداد نمایش : ٢٧٣