اطلاعیه مهم درخصوص پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و دیگر مدارک علمی در ایرانداک

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد می رساند:

«همانند جو» با جست‌وجوی خودکار در متن کامل پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و دیگر مدارک علمی در ایرانداک و همچنین در وب، نوشته‌های همانند را بازیابی و اندازه‌ی همانندی و منبع اطلاعات همانند را نمایش می‌دهدکاربرد همانند جو پیش از تصویب دفاع از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در دانشگاهها، الزامی شده است. لذا با توجه به تصویب این سامانه در وزارت علوم و مجلس شورای اسلامی و همچنین در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی نبی اکرم (ص)، منبعد دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه بایستی  به عضویت این سامانه در آیند و پس از ورود به سامانه، قبل از دفاع، پایان نامه  خود را بار گذاری و نتیجه همانند جویی را در کوتاه‌ترین زمان دریافت کرده و گزارش را به مدیر گروه یا استاد راهنمای خود ارائه نمایند. لازم بذکر است دانشجویان ارشد از این پس نیازی به ثبت پیشینه در سامانه ثبت پیشینه در سایت ایران داک ندارند و همچنین قبل از دفاع پروپزال خود را در سامانه ثبت پروپزال در سایت ایران داک ثبت نمایند.

آدرس سایت : http://tik.irandoc.ac.ir

یا سایت ایران داک بخش سامانه همانند جو