اطلاعیه مهم اداره آموزش

نحوه برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 مشخص شد

اطلاعیه شماره ٧ معاونت آموزشی، پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

بر اساس مصوبه مورخ ٩٩/٣/١٢شوراي آموزشي و تحصيلات تكميلي  دانشگاه، با بررسي همه جوانب، و با توجه به بخشنامه هاي وزارت عتف، كليه امتحانات مقاطع كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد از تاريخ ٩٩/٣/٣١ به صورت مجازي در بستر سامانهLMSدانشگاه برگزار خواهد گرديد.

برگزاري برخي ژوژمان ها و دروس عملي كه نياز به حضور در دانشگاه مي باشد توسط اساتيد و گروه هاي مربوطه اطلاع رساني خواهد گرديد.

دروس آزمايشگاهي، كارگاهي و عملي و ... كه دروس آنها منوط به برگزاري كلاسها در تابستان مي باشند شامل مصوبه فوق نبوده و تاریخ و چگونگی برگزاری آنها،اطلاع رساني لازم صورت خواهد گرفت.

دانشجويان گرامي مي بايست طي هفته آتي پس از اطلاع رساني آموزش با مراجعه به سامانه سما ضمن اطلاع از تاريخ ها و ساعتهاي جديد امتحاني نسبت به دانلود كارت آزمون كه به منزله مجوز حضور در امتحان آنلاين خواهد بود اقدام نمايند در غير اين صورت امكان امتحان وجود نخواهد داشت.

معاونت آموزشی، پژوهشی و تحصیلات تکمیلی. @ucnanews

١٦:٠٦ - سه شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٩    /    شماره : ٤١٠٦    /    تعداد نمایش : ٥٧١