اطلاعیه شماره ٢ آموزش در مورد دروس معارف اسلامی

با عنایت به بخشنامه معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری توجه دانشجویانی را که در ترم جاری (۹۸۲)، یکی از دروس معارف اسلامی را اخذ کرده اند به موارد زیر جلب می نماییم

۱_ جهت جبران ۱۱ جلسه حضوری به ازای هر جلسه کلاس حضوری (دوساعته) لغو شده، بایستی حداقل ۲ جلسه آموزش مجازی، (معادل ۲۲ جلسه مجازی در صورت ادامه شرایط اضطرار تا پایان ترم) از میان دروس موجود مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان متناسب با موضوع هر گرایش از دروس معارف اسلامی توسط دانشجویان اخذ و گذرانده شود. دانشجویان جهت رویت و گذراندن دروس معارف به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس اینترنتی www.ec.nahad.ir مراجعه نمایند.

٢_ انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان، علاوه بر جبران جلسات لغو شده، با توجه به نمرات مندرج در گواهی های صادره مرکز آموزش مجازی، تا سقف ۱۵ نمره از ۲۰ نمره آزمون کتبی پایان نیم سال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که اعمال آن توسط استاد و گروه معارف مربوطه ضروری است.

۳_ برگزاری دو جلسه حضوری در پایان ترم، توسط استاد مربوطه (در پایان شرایط اضطرار) به منظور راستای آزمایی و ارزیابی استاد و نیز اختصاص نمره نهایی خواهد بود.

۴_ تاکید می شود فرایند تایید و پذیرش دروس مجازی گذرانده شده توسط گروه معارف هر دانشگاه، منوط به اخذ گواهی نامه از سایت رسمی آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس اینترنتی www.ec.nahad.ir  می باشد.

۵_ دانشجویان بعد از اتمام کلاس ها و اخذ گواهینامه الکترونیکی که دارای Qr کد میباشد از سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان، آنها را به ترتیبی که توسط دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد باید به اساتید مربوطه تحویل نمایند.

لازم به توضیح است کلیه گواهینامه ها به نام و کد ملی دانشجو صادر شده و توسط اساتید و دانشگاه به وسیله Qr کد درج شده در گواهینامه، اعتبارسنجی و صحت سنجی خواهد شد.

(اداره آموزش)

١٣:٥٤ - چهارشنبه ٢٠ فروردين ١٣٩٩    /    شماره : ٤٠٩٥    /    تعداد نمایش : ٢٥١